Könyvtárosok világnapja a Mérei Intézetben

Kedves KollégáK!
Könyvtárosok világnapja a MÉrei Intézetben : http://www.fppti.hu/konyvtar/hirek/vilagnap_2010.html

Április 14. az ALA (Amerika Könyvtárak Szövetsége) és az IFLA (Könyvtári Egyesületek és Intézmények Nemzetközi Szövetsége) kezdeményezése alapján
a Könyvtárosok Világnapja. Ennek az a célja, hogy ezen a napon világszerte programokat szervezzenek a könyvtárak, könyvtáros szervezetek, hogy felhívják a figyelmet a könyvtárak és a könyvtárosok nyújtotta értékekre.

A *Könyvtárosok világnapján* a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet Pedagógiai könyvtára (1088 Budapest, Vas u. 8-10.) több programmal várja az érdeklődőket.

*Kell a könyv? Kell a könyv!* – Várjuk szeretettel azokat az olvasóinkat, akik a lejárt határidő okozta félelem miatt már nem gondolnak szeretettel ránk. Mosolyogva, változatlan szeretettel! Mert kell a könyv, hogy még sokan olvashassák, forgathassák.

E napon 14 órakor nyílik meg Pedagógiai szakkönyvtárunkban a *Könyvtárellátó Nonprofit Kft. KELLÓ-KUCKÓJA, *ahol a legfrissebb iskolai könyvtárakba ajánlott dokumentumok mellett a KELLÓ által kínált könyvtári kiegészítők is megtekinthetőek lesznek. Folyamatosan frissülő honlapjaikat is itt mutatjuk be.

Ezen a délutánon rendezzük meg a * Pedagógiai Szakkönyvtárak és iskolai könyvtárak gondozóinak találkozóját, műhelybeszélgetését. Minden kedves kollégát – nemcsak a fővárosból – szeretettel várunk ! *

Számukra hirdetjük meg a  Világnap tiszteletére hirdetjük meg *pályázatunkat *pedagógiai könyvtárosok számára. Idei szakmai pályázatunkra olyan pályamunkákat várunk, amelyek középpontjában a pedagógiai könyvtárak tevékenysége áll.

A pályázat olyan maximum 10 oldalas tanulmány, amely a pedagógiai szakkönyvtár

1.egy projektjét,
2.működésének egy évét mutatja be.
A pályázatok beadási határideje: *2010. június 30.*

Eredményhirdetés: 2010. októbere, az Összefogás a könyvtárakért programja keretében.

*/A Világnapon könyvtárunk minden kedves érdeklődőt szeretettel vár meghosszabbított nyitva tartással, meglepetésekkel!/

Pedagógiai könyvtáros csapat a Méreiből

Hock Zsuzsanna
Könyvtárvezető – könyvtárpedagógiai szakértő
közoktatási szakértő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: