Elkezdődött a KTE tavaszi konferenciasorozata

A mai napon elkezdődtek a Könyvtárostanárok Egyesületének Tavaszi Regionális Szakmai Napjai – az első Szombathelyen. Idén több vidéki városban tartunk szakmai napokat, a korábban megszokott budapesti helyszínen viszont nem. Ezzel is szeretnénk közelebb vinni a szakmai információkat és az egyesület működését a vidéki kollégákhoz, akik az utóbbi időben egyre ritkábban és egyre kevesebben juthattak el a fővárosba.

Budapesti tagjainknak ajánljuk a közelebb eső helyszíneket – például Székesfehérvárt (2012. április 12.) A legközelebbi konferenciánk viszont Kaposváron lesz, 2012. március 23-án – amelyre még mindig lehet regisztrálni.

Őszi szakmai napunkat – amelyen az önállóságunk 15 éves jubileumát is ünnepeljük majd egyben – természetesen Budapesten fogjuk megrendezni.

Szakmai napjainkra egységes online felületen a honlapunkon lehet regisztrálni >>

További helyszíneink: március 27.: Szeged, április 2.: Miskolc, április 3.: Debrecen.

A szakmai napok előadásai az utolsó rendezvény után kerülnek fel majd a honlapunkra. Várunk minden kollégát, minden érdeklődőt szeretettel!

2 hozzászólás

  1. Tegnap volt szerencsém részt venni a szombathelyi rendezvényen a Bolyai iskolában. Győrből többen is el tudtunk menni (kilencen). Nagyon jó előadások voltak, emellett nekem a bemutató óra tetszett a legjobban. A csoportmunkás feladatban pedig úgy voltunk már egymás mellett, mint régi barátok. A hangulat is kiváló volt,a sok régi ismerős non plusz ultrát jelentett.(a konferenciát egykori szombathelyi csoporttársam nyitotta meg!) Az idő gyorsan elröpült, igaz én még egy külön kirándulást is tettem az egyetemi könyvtárba, ahol még nem jártam. Kovács Kati személyében szakavatott idegenvezetőm is akadt. Élményekkel feltöltődve, szakmailag megerősödve értem este haza.

  2. […] A KTE Tavaszi Regionális Szakmai Napok egyes helyszínein sokan kérdezték, hogy mennyi türelmi idő van a középfokú könyvtáros végzettségi szint emelésére. […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: