30 éves a KTE

2016 különleges év lesz egyesületünk életében, fennállásunk 30. évfordulóját ünnepeljük. Múltunk, jelenünk és jövőnk többféle módon és formában fog ebben az évben megjelenni, amelyről Körleveleinkben folyamatosan tájékoztatjuk
tagjainkat.

Jubileum_30

A Könyvtárostanárok Egyesülete 2016-ban is szeretettel vár minden könyvtárostanárt, iskolai könyvtárost tagjai közé!

Előzetesen két fontos információ:
2016-ban jelenik meg az NKA támogatásával a Kis KTE könyvek 8. kötete Könyvtárhasználati óravázlatok 2. címmel. A könyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, csak azok fogják megkapni, akik tagjaink 2016-ban.
Folyamatosan töltjük fel online fotóalbumunkat 2005-ig visszamenőleg (https://picasaweb.google.com/116547376722664745988). Kérjük tagjainkat, ha van korábbi fotójuk vagy későbbi, az albumban nem szereplő, akkor juttassák el hozzánk, hogy megoszthassuk.

A belépéssel, a tagsággal kapcsolatban minden információ megtalálható a KTE honlapján: http://www.ktep.hu/tagnyilvantartas

Néhány dolog csak emlékeztetőül:
A tagság egy naptári évre szól, ezért azt a régi tagoknak is minden évben meg kell újítania.
A KTE Alapszabálya szerint az éves tagdíj befizetési határideje március 31., de a tagdíjat azért is érdemes minél hamarabb befizetni, mert így annál hamarabb élvezhetitek a tagság előnyeit.
Az elektronikus (excel formátumú) Belépési nyilatkozatokat kérjük e-mailben a ktetagsag@gmail.com címre elküldeni, a nyomtatott és aláírt nyilatkozatot pedig a 1462 Budapest, Pf.: 611. címre postázni. Ez utóbbi kiváltható az aláírt nyilatkozat szkennelt formájának a ktetagsag@gmail.com címre való elküldésével is.
A tagdíjat a OTP 11708001 – 20341237-00000000 számlaszámra szíveskedjetek utalni.
Akkor válik valaki a KTE teljes jogú tagjává, ha elfogadja az egyesület Alapszabályát, eljuttatja a belépési nyilatkozatát a két formában, valamint befizeti a tagdíjat!

Eredményes új esztendőt kíván a KTE elnöksége!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: