KTE hírek – 2008

Kedves Kollégák!

Az idei év tudnivalóival, friss híranyagával csatolom a KTE tavaszi Hírlevelét. Letölthető itt: KTE_Hirlevel_2008_marc
Tagjaink nyomtatott változatban is megkapják – a héten postázzuk, a Tavaszi Szakmai Nap meghívójával együtt.

Az idei évben egy kicsit csúsztunk a tagdíjbefizetési csekkek postázásával, pedig a befizetések határideje március vége. Ezért arra kérek mindenkit, hogy ha csak teheti, utalja a tagdíjat, és ne postán fizesse be. Főként azoktól kérem ezt, akik várhatóan jelentkeznek majd az MKE szombathelyi vándorgyűlésére, mert nekik fontos, hogy időben megkapják az érvényesítéshez szükséges MKE-s matricájukat. (Enélkül drágább a vándorgyűlésen való részvétel.)

Az átutaláshoz a KTE számlaszáma: OTP 11708001-20341237

Kérjük, hogy a tag neve, lakcíme szerepeljen azonosítható módon, akkor is, ha a tagdíjat nem ő, hanem esetleg a munkahelye utalja át! Akik kizárólag csekken szeretnének fizetni, azoknak mellékeljük a Hírlevélhez postán.

A tagdíjak nem változtak az idén, mint ahogyan a társszervezeteinkkel megkötött megállapodások sem. A részletek a Hírlevélben olvashatók.Várjuk új tagok érdeklődését is, a fiatalokat, pályakezdőket különösen! A jelentkezéshez szükséges tagnyilvántartó lapunk letöltése innen is lehetséges: Jelentkezési lap

Kérjük, hogy a régi tagjaink is töltsék ki, ha bármilyen adatuk megváltozott, vagy a korábban leadott hiányos volt! Beküldés: Könyvtárostanárok Egyesülete, 1462 Budapest, Pf.: 611. (Csak egyik felét, a KTE példányát kérjük!)

Régi és új tagjainkat is arra ösztönzöm, hogy regisztrálják e-mail címüket a blogunk bal oldalán, lent található e-mail értesítőre, így a friss információkat mindig gyorsan, elsőkézből kapják majd meg! Egyesületünk programjairól, híreiről szakmai információkról a legkorábban a blogunkról szerezhettek tudomást.

Üdvözlettel,

Bondor Erika, KTE elnök

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: